Zasto BC Group
 
BC Group Computers doo je firma sa tradicijom duzom od 17 godina i od svog osnivanja je jedan od pionira u razvoju on-line poslovanja u Srbiji.
U osnovi naseg rasta i poslovanja stoji jaka teznja da se ka svakom kupcu ophodimo u skladu sa najvisim etickim i zakonskim normama, sto je prepoznato kako od strane organa nase drzave tako i od strane EU.


BC Group moze da se pohvali sertifikatom za dostizanje visokih standarda u elektronskoj trgovini, koji je dodeljen prvi put u Srbiji. (https://www.bcgroup-online.com/textovi/e_trustmark).


 
BC Group takodje moze da se pohvali velikom listom referenci koju cine firme zadovoljne nasim uslugama. 
 
Poverenje BC Group-u su ukazale mnoge prosvetne ustanove (fakulteti, osnovne i srednje skole), ambasade, vladine i nevladine organizacije( MUP , NIS , SrbijaGas, fondacija Ana i Vlade Divac,itd.) , instituti (SANU, Vinca, Mihajlo Pupin..) ,  kao i Zepter , Delta fondacija , Medigroup , FK Crvena Zvezda , Mozzart i mnogi, mnogi drugi.
 
Zasto kupiti u BC Group-u ?
 
* Jer ste sigurni da dobijate apsolutno nov , nekoriscen, fabricki zapakovan uredjaj
* Jer ste sigurni da ga kupujete po najpovoljnijim uslovima na trzistu
* Jer Vam u najkracem vremenskom roku stize na kucnu adresu, placate tek kad Vam stigne `na ruke` . (za uredjaje preko 3.000,00 transport je besplatan osim ukoliko uz proizvod nije navedeno drugacije)
* Jer imate pravo u roku od 24 sata da prijavite eventualna ostecenja nastala u transportu i , uz potvrdno sacinjen zapisnik,  dobijete drugi uredjaj ili povrat novca
* Jer imate pravo da u roku od 14 dana od dana kupovine vratite uredjaj koji ne odgovara Vasim potrebama i zamenite ga za drugi , ili da dobijete povrat novca
 (ne odnosi se na uredjaje cijom je upotrebom naruseno fabricko stanje (uredjaji sa potrosnim komponentama) - stampaci, projektori sa lampom , kertridzi , toneri .. .)
* Jer imate pravo da uredjaj pokvaren u prvih 6 meseci zamenite drugim ili da dobijete povrat novca (neophodan samo izvestaj servisa o nesaobraznosti)
* Jer imate pravo na BC Group Premium garanciju - servis dolazi na kucnu adresu, resavaju problem i vracaju ga - potpuno besplatno ( https://www.bcgroup-online.com/textovi/bc-group-premium-garancija )
 
Bc Group ispunjava sve moguce standarde generisane od strane CESNE i poseduje sertifikat o bonitetnoj izvrsnosti od strane medjunarodne finansijske organizacije Bisnode sa ocenom AA koju poseduje svega 0.14% firmi u Srbiji.

SRPS OHSAS 18001:2008, SRPS ISO 14001:2005, SRPS ISO 9001:2008 za obim sertifikacije:
Prodaja racunara, komponenti i dodatne opreme prodaja TV i video opreme, prodaja drugih tehnickih uredjaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Sirok asortiman robe , pazljivo birani pokloni uz odredjene grupe artikala, razne mogucnosti placanja kao i svakodnevne akcije su samo jos neki od rezultata visegodisnjeg iskustva u radu sa kupcima i zelji da se sto vise udovolji potrebama svakodnevih korisnika.
 
Uz obecanje da cemo i dalje uloziti napor i sredstva za usavrsavanjem i poboljsanjem nasih usluga kako bi zajedno sa vernim kupcima cinili pobednicki tim
Vas BC Group.

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode