Zasto BC Group
 
BC Group Computers doo je firma sa tradicijom dužom od 20 godina i od svog osnivanja je jedan od pionira u razvoju on-line poslovanja u Srbiji.
U osnovi našeg rasta i poslovanja stoji jaka težnja da se ka svakom kupcu ophodimo u skladu sa najvišim etičkim i zakonskim normama, što je prepoznato kako od strane organa nase države tako i od strane EU.

 
Kompanija ima preko 85 zaposlenih koji su posvećeni istom cilju, da kupcima ponudi širok asortiman artikala raznovrsnih kategorija po uslovima za kupovinu koji su među najpovoljnijima na tržistu, sa raznovrsnim opcijama plaćanja, sa brzom I kvalitetnom isporukom, call centrom I službom reklamacije koje su tu da pruže efikasnu pomoć kupcima kada im je ona potrebna. S tim u vidu investirali smo u savremeni logistički centar I softverska rešenja u Šimanovcima kako bi što više ubrzali sam proces skladištenja, manipulacije robom I isporuke krajnjim kupcima na teritoriji cele Srbije.


BC Group moze da se pohvali sertifikatom za dostizanje visokih standarda u elektronskoj trgovini, koji je dodeljen prvi put u Srbiji. (https://www.bcgroup-online.com/textovi/e_trustmark).


 
BC Group takođe može da se pohvali velikom listom referenci koju čine firme zadovoljne nasim uslugama.  
 
Poverenje BC Group-u su ukazale mnoge prosvetne ustanove (fakulteti, osnovne i srednje škole), ambasade, vladine i nevladine organizacije (MUP , NIS , SrbijaGas, fondacija Ana i Vlade Divac,itd…) , instituti (SANU, Vinča, Mihajlo Pupin..) ,kao i Zepter , Delta fondacija , Medigroup , FK Crvena Zvezda , Mozzart i mnogi, mnogi drugi.
 
Potvrdu kvaliteta našeg rada I posvećenosti sticanju poverenja kupaca čini I veoma visoka ocena 4.9 na google recenzijama, kojom malo koja online prodavnica može da se pohvali.
 
Poslednje priznanje I dokaz da I dalje kosntanto radimo na usavršavanju biznis modela kojeg se držimo a koji uvek počinje sa osnovim postulatom da je kupac uvek na prvom mestu jeste I nagrada portala Biznis.rs koji nas je svrstao u 99 najuspešnijih kompanija u Srbiji za 2022. godinu po relevantnim kriterijumima koje su oni definisali unutar tog projekta.


 
Zasto kupiti u BC Group-u ?
 
* Jer ste sigurni da dobijate apsolutno nov , nekorišćen, fabrički zapakovan uređaj
* Jer smo sigurni da pružamo uslove za kupovinu koji su među najpovoljnim na tržištu
* Jer Vam u najkraćem vremenskom roku stiže na kućnu adresu, plaćate tek kad Vam stigne “na ruke” . (za uredjaje preko 5.000,00 transport je besplatan osim ukoliko uz proizvod nije navedeno drugačije)
* Jer imate pravo u roku od 24 sata da prijavite eventualna oštećenja nastala u transportu i , uz potvrdno sačinjen zapisnik, dobijete drugi uređaj ili povrat novca
* Jer imate pravo da u roku od 14 dana od dana kupovine vratite uređaj koji ne odgovara Vašim potrebama i zamenite ga za drugi , ili da dobijete povrat novca
 (ne odnosi se na uredjaje čijom je upotrebom narušeno fabričko stanje (uredjaji sa potrošnim komponentama) - štampači, projektori sa lampom , kertridzi , toneri .. .)
* Jer imate pravo da uređaj pokvaren u prvih 6 meseci zamenite drugim ili da dobijete povrat novca (neophodan samo izveštaj servisa o nesaobraznosti)
* Jer imate pravo na BC Group Premium garanciju - servis dolazi na kućnu adresu, rešavaju problem i vraćaju ga - potpuno besplatno ( https://www.bcgroup-online.com/textovi/bc-group-premium-garancija )
* Zato što vam više porucenih artikala ( manjih i gabaritinih ) stižu objedinjeno u jednoj isporuci na kućnu adresu

Bc Group ispunjava sve moguce standarde generisane od strane CESNE i poseduje sertifikat o bonitetnoj izvrsnosti od strane međunarodne finansijske organizacije Bisnode sa ocenom AA koju poseduje svega 0.14% firmi u Srbiji.

SRPS OHSAS 18001:2008, SRPS ISO 18001:2015, SRPS ISO 14001:2015, SRPS ISO 9001:2015,  za obim sertifikacije:
Prodaja računara, komponenti i dodatne opreme prodaja TV i video opreme, prodaja drugih tehnickih uredjaja.

 

 

 


 

 

 

 

 

 
 
Širok asortiman robe , pažljivo birani pokloni uz određene grupe artikala, razne mogućnosti plaćanja kao i svakodnevne akcije su samo jos neki od rezultata višegodisnjeg iskustva u radu sa kupcima i želji da se što više udovolji potrebama svakodnevih korisnika.
 
Uz obećanje da ćemo i dalje uložiti napor i sredstva za usavršavanjem i poboljšanjem naših usluga kako bi zajedno sa vernim kupcima činili pobednički tim
Vas BC Group.

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode