Zasto BC Group
 
BC Group Computers doo je firma sa tradicijom dužom od 18 godina i od svog osnivanja je jedan od pionira u razvoju on-line poslovanja u Srbiji.
U osnovi našeg rasta i poslovanja stoji jaka težnja da se ka svakom kupcu ophodimo u skladu sa najvišim etičkim i zakonskim normama, što je prepoznato kako od strane organa nase države tako i od strane EU.

 
Kompanija ima preko 70 zaposlenih koji su posvećeni istom cilju, da kupcima ponudi širok asortiman artikala raznovrsnih kategorija po najboljim cenama, sa raznovrsnim opcijama plaćanja, sa brzom I kvalitetnom isporukom, call centrom I službom reklamacije koje su tu da pruže efikasnu pomoć kupcima kada im je ona potrebna. S tim u vidu investirali smo u savremeni logistički centar I softverska rešenja u Šimanovcima kako bi što više ubrzali sam proces skladištenja, manipulacije robom I isporuke krajnjim kupcima na teritoriji cele Srbije.


BC Group moze da se pohvali sertifikatom za dostizanje visokih standarda u elektronskoj trgovini, koji je dodeljen prvi put u Srbiji. (https://www.bcgroup-online.com/textovi/e_trustmark).


 
BC Group takođe može da se pohvali velikom listom referenci koju čine firme zadovoljne nasim uslugama.  
 
Poverenje BC Group-u su ukazale mnoge prosvetne ustanove (fakulteti, osnovne i srednje škole), ambasade, vladine i nevladine organizacije (MUP , NIS , SrbijaGas, fondacija Ana i Vlade Divac,itd…) , instituti (SANU, Vinča, Mihajlo Pupin..) ,kao i Zepter , Delta fondacija , Medigroup , FK Crvena Zvezda , Mozzart i mnogi, mnogi drugi.
 
Potvrdu kvaliteta našeg rada I posvećenosti sticanju poverenja kupaca čini I veoma visoka ocena 4.8 na google recenzijama, kojom malo koja online prodavnica može da se pohvali.
 
Poslednje priznanje I dokaz da I dalje kosntanto radimo na usavršavanju biznis modela kojeg se držimo a koji uvek počinje sa osnovim postulatom da je kupac uvek na prvom mestu jeste I nagrada portala Biznis.rs koji nas je svrstao u 99 najuspešnijih kompanija u Srbiji za 2022. godinu po relevantnim kriterijumima koje su oni definisali unutar tog projekta.


 
Zasto kupiti u BC Group-u ?
 
* Jer ste sigurni da dobijate apsolutno nov , nekorišćen, fabrički zapakovan uređaj
* Jer ste sigurni da ga kupujete po najpovoljnijim uslovima na tržistu
* Jer Vam u najkraćem vremenskom roku stiže na kućnu adresu, plaćate tek kad Vam stigne “na ruke” . (za uredjaje preko 5.000,00 transport je besplatan osim ukoliko uz proizvod nije navedeno drugačije)
* Jer imate pravo u roku od 24 sata da prijavite eventualna oštećenja nastala u transportu i , uz potvrdno sačinjen zapisnik, dobijete drugi uređaj ili povrat novca
* Jer imate pravo da u roku od 14 dana od dana kupovine vratite uređaj koji ne odgovara Vašim potrebama i zamenite ga za drugi , ili da dobijete povrat novca
 (ne odnosi se na uredjaje čijom je upotrebom narušeno fabričko stanje (uredjaji sa potrošnim komponentama) - štampači, projektori sa lampom , kertridzi , toneri .. .)
* Jer imate pravo da uređaj pokvaren u prvih 6 meseci zamenite drugim ili da dobijete povrat novca (neophodan samo izveštaj servisa o nesaobraznosti)
* Jer imate pravo na BC Group Premium garanciju - servis dolazi na kućnu adresu, rešavaju problem i vraćaju ga - potpuno besplatno ( https://www.bcgroup-online.com/textovi/bc-group-premium-garancija )


Bc Group ispunjava sve moguce standarde generisane od strane CESNE i poseduje sertifikat o bonitetnoj izvrsnosti od strane međunarodne finansijske organizacije Bisnode sa ocenom AA koju poseduje svega 0.14% firmi u Srbiji.

SRPS OHSAS 18001:2008, SRPS ISO 14001:2005, SRPS ISO 9001:2008 za obim sertifikacije:
Prodaja računara, komponenti i dodatne opreme prodaja TV i video opreme, prodaja drugih tehnickih uredjaja.

 

 

 


 

 

 

 

 

 
 
Širok asortiman robe , pažljivo birani pokloni uz određene grupe artikala, razne mogućnosti plaćanja kao i svakodnevne akcije su samo jos neki od rezultata višegodisnjeg iskustva u radu sa kupcima i želji da se što više udovolji potrebama svakodnevih korisnika.
 
Uz obećanje da ćemo i dalje uložiti napor i sredstva za usavršavanjem i poboljšanjem naših usluga kako bi zajedno sa vernim kupcima činili pobednički tim
Vas BC Group.

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode