World Cup - Biggest inch

World Cup - Biggest inch


 Kupovinom modela  televizora iz  ponude  kupac stice pravo na dobijanje poklona   Freestyle projector


Promocija je dostupna korisnicima na teritoriji Republike Srbije u periodu od 11.11. do 11.12.2022. godine, odnosno kraće ukoliko pre prethodno navedenog (planiranog) perioda promocije isteknu zalihe poklona, 
 

Preduslov za dobijanje poklona jeste registracija kupovine slanjem zahteva za registracijom kupovine na adresu [email protected].  najkasnije do 21.12.2022. godine
 
Postupak registracije podrazumeva upisivanje/unošenje podataka potrebnih zarad uspešne registracije. Podaci koji se prikupljaju kako bi korisnik ostvario pravo na poklon, te u cilju dostavljanja nakon uspešne registracije, jesu:
 
  • ime i prezime korisnika uređaja, odnosno naziv kompanije,
  • e-mail adresa korisnika uređaja,
  • kućna adresa/adresa sedišta korisnika uređaja na teritoriji Republike Srbije (radi dostave poklona),
  • serijski broj kupljenog uređaja,
  • prikaz/sken fiskalnog računa ili otpremnice za kupljeni uređaj.
 
Klikom na dugme za slanje podataka, korisnik dostavlja podatke kompaniji Samsung i njenim podizvođačima u cilju provere da li su ispunjeni uslovi, odnosno da li je korisnik ostvario pravo na poklon, te korisnik ujedno daje svoju izričitu saglasnost za korišćenje njegovih ličnih podataka u skladu sa odredbama ovih Pravila. Saglasnost korisnika neophodna je kako bi proces registracije bio uspešan.
 
  1. Isporuka poklona i preuzimanje uređaja
 
Dostava poklona korisnicima, pod uslovom da su izvršili uspešnu registraciju u skladu sa ovim Pravilima, biće izvršena do 11.03.2023. godine na adresu navedenu prilikom registracije. Potrebno je da korisnik prilikom registracije unese adresu koja se nalazi na teritoriji Republike Srbije. Dostava poklona izvršiće se o trošku Organizatora.

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode