Uslovi placanja

Uslovi placanja

   Uslovi placanja

KAKO KUPOVATI ?


Kupovina putem sajta www.bcgroup-online.com je veoma prosta. Izaberite artikle koje zelite i sledite link - korpa. Unesite Vase licne podatke i posaljite nam poruzbinu: Bicete konktaktirani u najkrace moguce vreme u vezi dogovora oko isporuke... Robu mozete poruciti i putem nasih telefona (011)  41 42 720, 41 42 721, 41 42 722... Robu mozete preuzeti u nasim prostorijama i kupovati direktno u nasim prostorijama.


NACINI PLACANJA


INTERNET KUPOVINA

1.Pouzecem.Kod placanja pouzecem narudzbu placate prilikom isporuke. Ukoliko isporuku vrsi kurirska sluzba moguca su: placanje gotovinom ili cekovima.
2.Cekovima do 12 rata  
Cekove je potrebno uredno popuniti I predati kuriru koji vrsi isporuku . Placanje cekovima vazi za teritoriju cele Srbije
Datume na cekovima dogovarate sa nasom sluzbom prodaje .

3.Preko racuna Svoju narudzbu mozete platiti direktnom uplatom na racun BC Groupa.Placanje mozete izvrsiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj posti ili banci ili putem interneta ako imate internet pristup svom tekucem racunu.

 

KUPOVINA U RADNJI

1.Kreditnom karticom Prihvatamo sledece kreditne kartice: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD
-  NAJNOVIJE !!! Od 18.10. 2017 , omogucena je kupovina svih nasih proizvoda putem kartica Banca Intese sa opcijom 0% kamate do 12 mesecnih rata (ne obracunava se popust za gotovinsko placanje).
2.Cekovima gradjana odmah naplativim.
3.Gotovinski

Za plaćanje u kešu ili putem žiralne uplate ostvarujete pravo na gotovinski popust od 10%  (popust za gotovinsko placanje se ne odnosi na akcijske modele ili modele sa posebnim stikerima gde je cena ista za sve nacine placanja ) i ta cena je izrazena na sajtu (ne racuna se dodatno).

NACINI ISPORUKE


 

KAKO ISPORUCUJEMO NA KUCNU ADRESU ?


Vrlo jednostavno! Da bi smo sto vise podigli kvalitet nase usluge omogucili smo Vam da sve trazene proizvode bez obzira na gabarite dobijete na bilo koju lokaciju u Srbiji po izuzetno povoljnim cenama u roku od 24 sata .Isporuke se vrse putem kurirske sluzbe tako da ne morate da idete cak ni do poste da bi ste preuzeli vasu porudzbinu. Placanje se vrsi tek po preuzimanju robe. Kurir ce doci kod vas,doneti Vam proizvode koje ste trazili zajedno sa racunom i garantnim listom . Placanje direktno kuriru moze biti  gotovinsko (u kesu) dinarski ili  cekovima na rate.

Isporuka za sve artikle preko 10.000,00 je besplatna!!!GARANTNI USLOVI


Vasa prava su:

- Da proizvod koji ne odgovara Vasim potrebama mozete vratiti u roku od 15(petnaest) dana
- Da imate pravo na servis ili zamenu neispravnog uredjaja novim u garantnom roku, oanko kako je to naglaseno na garantnom listu
- Da ne preuzmete artikle za koje niste dobili uredno overen racun i garantni list
Nasa zelja i cilj je da Vi budete zadovoljni kvalitetnom i povoljnom kupovinom. Zbog toga se trudimo da brizljivo odaberemo komponente koje ce zadovoljiti nase stroge kriterijume kvaliteta, a pri tome zadrzati povoljnu cenu. Nase konfiguracije koje smo odabrali za vas projektovane su da komponente u njima budu uskladjene tako da za ulozeni novac pruze najbolje performanse. Svi racunari su pre nego sto dodju do vas detaljno testirani i po pitanju pouzdanosti i po pitanju brzine. Ako se ipak desi kvar, potrudicemo se da vas racunar u maksimalno kratkom roku (24 casa) bude na vasem stolu kako vas posao ne bi trpeo. U cenu racunara su uracunati:
Garantni rok na sve komponente je 24 meseci, ukoliko u garantnom listu to nije drugacije navedeno.Garancija pocinje od dana overe potpisom i pecatom BC Group-a garantnog lista,otpremnice ili racuna. Kupac je duzan da prilikom preuzimanja robe ustanovi kompletnost i fizicku neostecenost hardvera koji preuzima. Naknadne reklamacije se nece uvaziti. BC Group ne daje garanciju na sledece hardverske komponente: tastature, miseve, zvucnike, mikrofone, slusalice, adaptere, HD fioke, filtere za monitor, kulere, potrosni materijal i slicno.
1. U slucaju da korisnik reklamira neispravnost hardvera (reklamirani hardver) BC Group se obavezuje da ce o svom trosku otkloniti sve kvarove i tehnicke nedostatke nastale kod normalne upotrebe hardvera kao i zamenu odgovarajuceg hardvera za novi ako to bude neophodno.
2. Reklamirani hardver korisnik dostavlja ili salje na adresu BC Group-a sopstvenim ili javnim prevozom. Javnim prevozom reklamacija se transportuje na teret i rizik korisnika.
3. Prilikom reklamacije korisnik treba da ima GARANTNI LIST, i svu pratecu dokumentaciju (originalna uputstva , drajvere u stampanom i digitalnom formatu) Originalna ambalaza obavezna. U suprotnom BC Group nece prihvatiti reklamaciju.
4. Hardver se nece menjati pre testiranja. BCGroup ce odgovoriti na reklamaciju u sto kracem roku/

 

 


VIP klub novi
najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode