Uslovi kupovine

Uslovi kupovine
Postovani Potrosaci,
 
Hvala Vam na interesovanju za proizvode iz nase ponude.
 
Raspolozivost proizvoda
 
Ulazemo maksimalan napor da svi proizvodi iz ponude budu uvek dostupni. Ipak ne mozemo garantovati da nece doci do nekih izuzetaka. Upravo iz tog razloga za svaku porudzbinu ce Vas
u najkracem roku kontaktirati nasa sluzba prodaje da Vam potvrdi da su svi Vasi trazeni proizvodi raspolozivi i tada je proces porucivanja uspesno zavrsen.
 
Cene
 
Posto su kako ponuda proizvoda tako i cene jako dinamicne i promenjive smatra se da je cena u trenutku porucivanja relevantna i eventualne promene nakon izvrsene porudzbine se vise ne odnose na konkretnu porudzbinu.
 
Ostecenja i povrat robe
 
Molimo Vas da nakon prijema porudzbine prekontrolisete sve proizvode da li eventualno imaju neka fizicka ostecenja i u tom slucaju nam odmah, a najkasnije u roku od 24h, prijavite eventualna ostecenja nastala u transportu. Nakon tog roka necemo biti u mogucnosti da prihvatimo reklamaciju.
Posebno Vas molimo da veliku paznju posvetite otpakivanju televizora jer tu najlakse dolazi do ostecenja. Za televizore vecih dijagonala za raspakivanje i montazu su potrebne dve osobe.
Proizvode kojima iz bilo kog razloga niste zadovoljni mozete vratiti u roku od 15 dana i dobiti novac nazad. Ovo se ne odnosi na proizvode koji aktivacijom gube na svojoj vrednosti.
 
Rok isporuke
 
Prosecno vreme isporuke za vecinu proizvoda je oko 3 radna dana a maksimalno 5 radnih dana. Za proizvode koji su oznaceni stikerom po porudzbini, koji zahtevaju proizvodnju, instalaciju operativnog sistema, velikih su gabarita vreme isporuke moze biti duze o cemu ce Vas obavestiti Vas prodavac.
 
 
Prihvatanjem ovih uslova smatra se da ste obavesteni i da private sve uslove kupovine.

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode