Uslovi kupovine

Uslovi kupovine
Poštovani potrošači,
 
Hvala Vam na interesovanju za proizvode iz naše ponude.
 
Raspoloživost proizvoda
 
Ulažemo maksimalan napor da svi proizvodi iz ponude budu uvek dostupni. Ipak ne mozemo garantovati da neće doći do nekih izuzetaka. Upravo iz tog razloga za svaku porudžbinu će Vas
u najkraćem roku kontaktirati naša služba prodaje da Vam potvrdi da su svi Vaši traženi proizvodi raspoloživi i tada je proces poručivanja uspešno završen.
 
Cene
 
Pošto su kako ponuda proizvoda tako i cene jako dinamične i promenjive smatra se da je cena u trenutku poručivanja relevantna i eventualne promene nakon izvršene porudžbine se više ne odnose na konkretnu porudžbinu.
 
Oštecenja i povrat robe
 
Molimo Vas da nakon prijema porudžbine prekontrolišete sve proizvode da li eventualno imaju neka fizička oštećenja i u tom slučaju nam odmah, a najkasnije u roku od 24h, prijavite eventualna oštećenja nastala u transportu. Nakon tog roka necemo biti u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.
Posebno Vas molimo da veliku pažnju posvetite otpakivanju televizora jer tu najlakše dolazi do oštećenja. Za televizore većih dijagonala za raspakivanje i montažu su potrebne dve osobe.
Proizvode kojima iz bilo kog razloga niste zadovoljni možete vratiti u roku od 15 dana i dobiti novac nazad. Ovo se ne odnosi na proizvode koji aktivacijom gube na svojoj vrednosti.
 
Rok isporuke
 
Prosečno vreme isporuke za većinu proizvoda je oko 3 radna dana, a maksimalno 15 radnih dana. Za proizvode koji su označeni stikerom po porudžbini, koji zahtevaju proizvodnju, instalaciju operativnog sistema, velikih su gabarita i sl., vreme isporuke može biti duže, o čemu ce Vas obavestiti Vaš prodavac.
 
 
Prihvatanjem ovih uslova smatra se da ste obavešteni i da prihvatate sve uslove kupovine.

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode