Samsung Valentines TV Promo - Nacionalna promocija 27/01-19/02

Samsung Valentines TV Promo - Nacionalna promocija 27/01-19/02


Da bi kupac navedenog Uređaja ostvario pravo na učešće u promotivnoj aktivnosti kao i pravo na Poklon, potrebno je da se kumulativno ispune svi navedeni uslovi:

Da kupac uspešno izvrši registraciju kupovine Uređaja, slanjem email poruke na email adresu [email protected], u skladu sa rokovima i uslovima definisanim u nastvku teksta 
 
  1. Postupak i rokovi registracije Uređaja
 
Preduslov za učestvovanje u promotivnoj akciji i ostvarivanje prava na Poklon je registracija kupovine Uređaja u skladu sa ovim Pravilima.
 
Registracija kupovine Uređaja realizuje se slanjem email poruke na email adresu [email protected].
 
Potrebno je da kupac izvrši registraciju kupovine najkasnije 10 (deset) dana od datuma kupovine Uređaja.
 
Moguće je registrovati samo kupovinu Samsung Uređaja koji su kupljeni u Promotivnom periodu od 27.1. do 19.2.2023. godine. 
 
Ukoliko su ispunjeni svi uslovi iz tačke 4 ovih Pravila i ukoliko je registracija kupovine uspešno sprovedena, kupac će ostvariti pravo na Poklon. Poklon će biti dostavljen na kućnu adresu (bez troškova dostave) u roku od 90 (devedeset) dana od dana uspešno sprovedene registracije kupovine.
 
Postupak registracije kupovine podrazumeva dostavu sledećih podataka kupca neophodnih za uspešnu registraciju:
 
  • ime i prezime kupca,
  • e-mail adresa kupca,
  • ispravna kućna adresa kupca na teritoriji Republike Srbije (radi dostave Poklona),
  • broj telefona (za potrebe kontakta u vezi dostave Poklona),
  • prikaz (sken) fiskalnog računa za kupljeni Uređaj,
  • model i serijski broj Uređaja.
 
Samsung će proveriti da li datum kupovine odgovara kupovini koja je obavljena u Promotivnom periodu, te da li su ispunjeni ostali uslovi određeni ovim Pravilima. Slanjem e-mail poruke za potrebe registracije, kupac ujedno daje svoju izričitu saglasnost za primenu ovih Pravila i za prikupljanje i obradu njegovih ličnih  podataka u skladu sa odredbama ovih Pravila.
 
Ukoliko su ispunjeni svi uslovi navedeni u ovim Pravilima, kupcu će pripadajući Poklon biti dostavljen na kućnu adresu u roku od 90 (devedeset) dana od trenutka uspešne registracije, o čemu će kupac biti obavešten e-mail porukom na e-mail adresu koju je naveo pri registraciji.
 
Kupac je dužan da prilikom postupka registracije dostavi potpune i tačne podatke. Organizator neće snositi nikakvu odgovornost za slučaj nepravilno i neblagovremeno dostavljenih podataka. Ukoliko registracija nije blagovremeno izvršena u skladu sa ovim Pravilima, odnosno ukoliko podaci dostavljeni u registraciji nisu ispravno popunjeni, kupac neće steći pravo na Poklon.
BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode