SAMSUNG GALAXY Z FLIP 4 I Z FOLD 4

SAMSUNG GALAXY Z FLIP 4 I Z FOLD 4
 
Otvorite vrata inovativnosti uz nove Samsung Galaxy Z Fold4 i Samsung Galaxy Z Flip4 mobilne telefone. Ne propustite jedinstvenu priliku da među prvima kupite jedan od ovih izvanrednih uređaja!
 
Poručite izabrani model u periodu pretprodaje, tj. u periodu od 18. 8. do 25. 8. 2022. godine i ostvarite popust od 23.000 RSD pri kupovini Galaxy Z Fold4 telefona ili popust od 17.000 RSD za Galaxy Z Flip4. Očekuje vas i dodatna mogućnost otkupa vašeg polovnog mobilnog telefona. Predajte na otkup vaš polovni mobilni telefon i biće vam isplaćena otkupna vrednost vašeg polovnog telefona. O otkupnoj vrednosti polovnog telefona, kao i ostalim detaljima ove mogućnosti se možete detaljnije informisati na Samsung Trade-in stranici.
 
Kako biste bili potpuno spokojni i maksimalno uživali u svom mobilnom telefonu, novi Samsung Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 dolaze uz osiguranje unutrašnjeg ekrana u periodu od 1 godine od dana preuzimanja vašeg novog telefona, kupljenog u periodu pretprodaje. Kako biste ostvarili pravo na osiguranje unutrašnjeg ekrana, koje se odnosi na prvo oštećenje nastalo u periodu od 1 godine od preuzimanja, potrebno je da izvršite registraciju kupovine na stranici za registraciju, u roku od 14 dana od dana preuzimanja mobilnog telefona.

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode