Isporuka i uslovi kupovine

Isporuka i uslovi kupovine

“Poštovani potrošači,
 
BC Group je omogućio sledeće vidove isporuke robe:
 
 
  1. Lično preuzimanje
 
  • u našem Pick&Up Pointu/maloprodaji u Durmitorskoj 3, Beograd (gde je moguće preuzeti poručenu robu nakon što Vas kolege iz maloprodaja kontaktiraju da je roba stigla i spremna. Izuzetak je gabaritna roba (bela tehnika i slično), a što će Vam biti naznačeno prilikom poručivanja.
 
  1. Isporuka na željenu adresu
 
  • na teritoriji Beograda obezbeđena je isporuka do vrata ukoliko se radi o pošiljkama manjih gabarita i težine (koje je moguće da jedan kurir sam nosi), a gabaritne pošiljke (bela tehnika i slično) isporučujemo do vrata ukoliko postoji lift dovoljan da u njega roba može da stene po gabaritima sa ambalažom (ne otpakujemo ambalažu da bi roba stala u lift). Ukoliko ne postoji lift, ili roba ne može da stane u njega, robu iznosimo do 3. sprata. Ne unosimo robu u stan, i ne unosimo u kuće (objekti koji su upisani kao “porodična stambena zgrada” )
  • rok isporuke svih poružbina je 2-5 radnih dana od momenta kreiranja naloga.
  • na teritoriji Srbije (van Beograda) obezbeđena je isporuka do vrata ukoliko se radi o sitnim pošiljkama, a za gabaritne pošiljke (bela tehnika i slično) neophodno je obezbediti pomoć da se pošiljka preuzme od kurira (obično je jedan vozač i on ne može da realizuje isporuku bez pomoći). Ne unosi se roba u stan, i ne unosi se u kuće (objekti koji su upisani kao “porodična stambena zgrada” ). Izuzetak od ovog pravila su proizvodi “Beko”, za koje je obezbeđena isporuka na čitavoj teritoriji Srbije do vrata, ukoliko uz “Beko” uređaje nema uređaja drugih proizvođača .
 
  • Isporuka svih proizvoda sa cenom višom od 5.000 RSD je besplatna, osim ukoliko nije drugačije označeno uz proizvod prilikom poručivanja (uglavnom se plaća dostava za gabaritnu robu).
 
  • Radi što lakše i brže primopredaje, ukoliko je plaćanje gotovinsko, potrebno je pripremiti sitan novac (kuriri nemaju kod sebe sitan novac), a ukoliko je plaćanje čekovima, unapred pripremiti i popuniti ispravno i čitko čekove.
 
 
  • Ukoliko po dimenzijama Vaš paket može da stane u Paketomat, naši partneri nude i tu opciju na teritoriji Srbije, više o navedenom na linku https://www.dexpress.rs/rs/paketomat
   
 

  •  

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode