I JARE I PARE
Sigurni u kvalitet naših aparata, u godini kada obeležavamo 7 decenija tradicije, omogućili smo vam bezbrižniju kupovinu. U slučaju neispravnosti u prvih 6 meseci od kupovine, uz popravku pružamo dodatnu pogodnost - vraćamo 50% vrednosti aparata.
uslove dozvoljen je samo jedan zahtev za refundiranje.

Promotivni period traje do 31. avgusta 2021. i važi za kupovinu Gorenje velikih kućnih aparata iz sledećih kategorija:
 
Ukoliko dođe do neispravnosti, molimo vas da kontaktirate Gorenje Call centar kako biste organizovali popravku aparata. Po završetku popravke potrebno je da podnesete zahtev za povracaj novca na e-mail adresu: [email protected], najkasnije 30 dana nakon završene popravke. Zahtev može biti podnesen i poštom, na adresu Cara Dušana 10a, Stari Grad, 11000 Beograd.

Uz zahtev je neophodno priložiti: potvrdu o izvršenoj popravci, kopiju fiskalnog racuna i dokaz o registraciji. Nakon što zahtev bude odobren, novac ce biti uplacen na vaš racun u roku od 30 dana.

Kako bi ostvarili ovu mogućnost, potrebno je da registrujete vaš aparat u roku od 30 dana od kupovine.

U slučaju da korisnik iznese zahtev za zamenu pokvarenog aparata umesto popravke u prvih 6 meseci, gubi se pravo na učešće u promociji i povrat 50% vrednosti aparata. Za jedan kupljeni aparat koji zadovoljava kriterijume odnosno 
 


.

   
   Registracija na  linku

BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode