Sport i rekreacija

SPORT I REKREACIJA:

SPORT I REKREACIJA

Od kuće do posla, staze do teretane pa sve do avantura u prirodi, pružite sebi zadovoljstvo u svom izboru kretanja.
Mnogi od nas vode aktivan poslovni život, ali važno je da odvojite malo vremena za sebe i aktivnosti u kojima najviše uživate – upravo tu dolazi do izražaja naš neverovatan asortiman esencijalne sportske i fitnes opreme. Možda ste na ličnoj fitnes misiji ili želite da isprobate potpuno novi hobi? Ili možda samo želite da pobegnete od svega na neko vreme, bilo da se radi o vikend kampovanju ili avanturi? 
Istražite opremu za sport i fitness poput sprava za vežbanje koje su kreirane radi održavanja kardio nivoa - sprave za veslanje, trake za trčanje, vibracione ploče, bicikle za vežbanje, vratila i još mnogo toga. Krostrenažer ili eliptični trenažer je idealan za one koji žele da treniraju sa minimalnim opterećenjem na zglobove dok univerzalna sprava Gladijator je prilagodljiv komad opreme koji, na ovaj ili onaj način, može da se koristi za svaku grupu mišića.
Možete razmislili da nabavite sebi i neki od aparata koji kombinuju prenosivu tehnologiju praćenja kretanja sa praćenjem otkucaja srca. Ovo su vrhunski fitnes dodaci koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz svoje rutine, omogućavajući vam da proverite broj otkucaja srca, brojite korake, postavljate fitnes ciljeve i pratite svoj napredak. 
Za one koji traže manju opremu, još uvek postoji mnogo opcija. Neki kažu da su slobodni tegovi sve što vam treba - to uključuje bučice, girje, šipke, medicinske lopte, užad za preskakanje, drške za sklekove, tegove sa hvatom, pa čak i tegove koji se mogu nositi. Uparivanje ovih fitnes dodataka sa klupom sa utezima omogućava čitav niz vežbi.
Ukoliko ste ljubitelj Yoge – disciplina čije su mentalne, fizičke i duhovne prednosti nadaleko poznate, sve što vam je potrebno da započnete je prostirka za jogu i yoga-pilates lopta. 
Tu su i bickle za svaku avanturu. Od planinskih i električnih bicikala do kruzera, pronađite savršenu vožnju za sve svoje avanture na otvorenom. Bez obzira da li idete na put, park ili planinsku stazu, pronađite savršeni bicikl u BC Group odabranom asortimanu. Imamo širok izbor planinskih i BMX bicikala za vožnju po neravnim terenima ili za impresivne trikove. Za gradski biciklizam i putnike na posao, imamo drumske bicikle, hibridne bicikle, komforne bicikle i električne bicikle koje možete izabrati na osnovu vaših potreba i životnog stila. Bez obzira gde vas život odvede, imajte pravi bicikl kao idelnog saputnika za svako putovanje i svaku avanturu.
 
Odaberite svoju avanturu i sa opremom za kampovanje i planinarenje. Pronađite šatore, vreće za spavanje, peći za kampove, rančeve i još mnogo toga.
Možete uživati u talasima i mirnoj vodi sa kajacima, čamcima, daskama za veslanje i dodacima. Istražite naš asortiman kajaka koji odgovaraju vašoj vrsti aktivnosti, od kajaka za veslanje na jezerima i kajaka za 2 osobe do morskih kajaka i čamaca.
Iskusite vožnju uz naš izbor hoverborda, skejtborda, skutera, trotineta, rolera i druge opreme za vožnju, pored kaciga i zaštitne opreme.
Za kućnu rekreaciju možete stvoriti svoj prostor za zabavu uz stoni tenis stolove i opremu, a uz izbor dvorišnih trampolina koji dolaze u različitim veličinama , vaši mališani mogu uživati skačući od radosti.
BC Group Vam predstavlja renomirane Svetske Proizvodjače:  ADRIA, APRILIA,  BELLELI,  BESTWAY,  BMX,  BODY SCULPTURE,  CAPRIOLO,  COMPEX,  DENVER,  DEXY CO,  DUCATI,  GIM FIT,  GYM FIT,  HAWK,  INTEX,  KIDS TROTINETI,  LAMBORGHINI,  LEDRAPLASTIC,  LIVEFIT,  LIVEPRO,  LIVEUP,  MS,  MS ENERGY,  PONY,  QKIDS,  RELAX,  RING,  RISING,  SEGWAY,  SMART, TRIKE,  STAMP,  TREN,  TRIOBLADE,  TROTY,  WINDGOO,  XIAOMI,  XPLORER,  YUGO, ADRIA, AQUA MARINA, CAPRIOLO, DENVER, GIM FIT, GREEN BAY, SHARP
 

{catdescription}
BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode