Kontakt

BC Group Computers doo

Adresa:  Durmitorska 3,
11000, Beograd

Radno vreme call centra:  Pon - Pet: 09-19h
Subotom od 10-15h

Telefoni:  011/41-42-720
011/40.20.865
011/41-42-721
011/41-42-722
011/41-42-723
011/41-42-726
011/41-42-727
011/41-42-728

Pravna lica: 

011/40-60-645
   
Servis / prijem reklamacija 011/40-04-804
 
[email protected]  
[email protected]   (za prijavu oštećenja u 24h i povrat u 14 dana)
[email protected]   (prijava tehnički neispravnih uređaja)
 
Prijem reklamacija Cara Dušana 214, Zemun
  Online prijava reklamacija
 
Kontakt e-mail adrese:

Fizicka lica:  [email protected]
Pravna lica:  [email protected]
Računovodstvo:  [email protected]
bc group


Poslovni podaci


pdv potvrda
PDV potvrda
pib potvrda
PIB potvrda
potvrda o registraciji
Potvrda o registraciji
ZAŠTO BC GROUP?


U vreme ogromne ekspanzije internet kupovine nije lako odlučiti se kom prodavcu ukazati svoje poverenje. U moru široke ponude i velikog broja trgovaca koji žele da budu deo tog rastućeg talasa potrebe kupca da svoju kupovinu obavi bez odlaska u radnju, mali broj prodavaca poseduje znanje koje je potrebno da bi iskustvo kupovine bilo prijatno, brzo i uspešno. Kao pionir online poslovanja u Srbiji koji se tom delatnošću bavi od njenog samo početka, BC Group poseduje to znanje I gradili smo povrenje kupaca više od 18 godina.

- Mi smo kompanija sa preko 70 zaposlenih, uključujući specijaliste za sve ključne kategorije proizvoda Naš iskusni tim ostvaruje lični kontakt sa svakim kupcem i uvek smo spremni da ponudimo savet i dodatna objašnjenja.

- Možemo da se pohvalimo velikom listom referenci koju čine firme zadovoljne našim uslugama. Poverenje su nam ukazale mnoge prosvetne ustanove (fakulteti, osnovne i srednje skole), ambasade, vladine i nevladine organizacije (MUP, NIS, SrbijaGas, fondacija Ana i Vlade Divac itd.), instituti (SANU, Vinca, Mihajlo Pupin..)  kao i Zepter, Delta fondacija, Medigroup, FK Crvena Zvezda, Mozzart i mnogi drugi.

Potvrdu kvaliteta našeg rada I posvećenosti sticanju poverenja kupaca čini I veoma visoka ocena 4.8 na google recenzijama, kojom malo koja online prodavnica može da se pohvali.
Poslednje priznanje I dokaz da I dalje kosntanto radimo na usavršavanju biznis modela kojeg se držimo a koji uvek počinje sa osnovim postulatom da je kupac uvek na prvom mestu jeste I nagrada portala Biznis.rs koji nas je svrstao u 99 najuspešnijih kompanija u Srbiji za 2022. godinu po relevantnim kriterijumima koje su oni definisali unutar tog projekta.
- Ispunjavamo sve standarde propisane od strane CESNE i posedujemo sertifikat o bonitetnoj izvrsnosti od strane medjunarodne finansijske organizacije Bisnode sa ocenom AA koju poseduje svega 0.14% firmi u Srbiji.

- Uvek nudimo najbolju cenu, a kako biste bili sigurni da smo najpovoljniji, nudimo vam opciju da zatražite nižu cenu od trenutne i u svakom od tih slučajeva ćemo zajedno sa uvoznicima i dobavljačima pokušati da vam izađemo u susret.

- Omogućili smo besplatnu dostavu za sve artikle čija je cena viša od 5.000 dinara, uz besplatnu dostavu tokom akcija i za povoljnije artikle. Budući da preko 90%narudžbina stiže online, brza, povoljna i efikasna dostava je priroritet u našem poslovanju.

- Imate pravo da se u roku od 14 dana od dana online kupovine predomislite i vratite uredjaj koji ne odgovara vašim potrebama i zamenite ga za drugi ili da dobijete povrat novca  (ne odnosi se na uredjaje čijom je upotrebom narušeno fabričko stanje) I da uredjaj pokvaren u prvih 6 meseci zamenite drugim ili da dobijete povrat novca (neophodan samo izvestaj ovlašćenog servisa o nesaobraznosti)

- Kod nas je vaša kupovina bezbrižna jer vam nudimo BC Group Premium garanciju – naš kurir dolazi na vašu kućnu adresu, rešavamo problem i vraćamo vam uredjaj potpuno besplatno (
https://www.bcgroup-online.com/textovi/bc-group-premium-garancija )

- Širok asortiman robe, pažljivo birani pokloni uz odredjene grupe artikala, razne mogućnosti plaćanja kao i svakodnevne akcije su samo jos neki od razloga da izaberete baš nas.BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode