BELA TEHNIKA:

BELA TEHNIKA

Oživite vaš dom Belom Tehnikom i Smart Home Sistemom !

Pronađite uređaje koji pomažu da kreirate funkcionalne i pametne kuhinje - kuhinje po vašoj meri. Bilo da kuvate za jedno ili celo domaćinstvo, možete pronaći idealno rešenje za pripremu obroka sa lakoćom. Birajte između samostojećih i ugradnih uređaja za kuvanje, uključujući mini šporete, mikrotalasne rerne, rerne, šporete i ploče za kuvanje. Sa opcijama na gas i na struju, aparati za kuvanje dolaze sa nekim sjajnim i inovativnim karakteristikama poput kompatibilnosti sa WiFi mrežom i bluetooth funkcionalnosti. Potražite korisne funkcije kao što su pirolitičko čišćenje i indukciona tehnologija kako biste na najbolji način uživali u svetu kulinarstva i podelili ljubav sa svojim najbližima.
Tu je i odabrani asortiman rashladnih uređaja energetski efikasan i uključuje funkcije koje čine život komfornijim. Pametni frižideri mogu da se povežu sa internet-om, dok su dispenzeri za vodu i led odlični za društvena okupljanja. Za vaš bar ili prostor za zabavu, vinski frižideri su glavni element i ključna potreba za svaki kućni bar ili kompletnu kuhinju.
 
Sa BC Group samostojećim, ugradnim i stonim mašinama za pranje sudova za manje prostore i modelima dimenzija za veća domaćinstva, možete odabrati idealnu mašinu za pranje sudova za vaš dom. Uz naprednu tehnologiju koja vam pomaže da uštedite vreme i energiju, do enterijera od nerđajućeg čelika, možete sa lakoćom da očistite svoje posuđe.
                                                                                                                            
Kada je u pitanju pranje veša, u zavisnosti od prostora koji imate na raspolaganju i koliko pranja obavljate, možete birati između samostojećih i integrisanih modela veš mašina različitih klasa energetske efikasnosti sa naprednim funkcijama dizajniranim da vam učine život bezbrižnijim i komfornijim. Neke pametne mašine za pranje i sušenje veša su sa podrškom za WiFi kako bi ponudile dijagnostiku na daljinu, što može omogućiti serviserima da otkriju i saniraju bez nelagodnosti kućne posete. Još jedna karakteristika je automatsko doziranje deterdženta. WiFi funkcija omogućava da aktivirate svoje uređaje pomoću aplikacije za pametni telefon. Ova funkcija, u kombinaciji sa automatskim doziranjem, može vam pomoći da postignete moderno iskustvo pranja veša bez upotrebe ruku.
Inženjering pametnijih uređaja
Sistemska ekspertiza i inovativna tehnologija inspiracija su timovima inženjera u stvaranju kućnih električnih uređaja nove generacije sa većom efikasnošću, pouzdanošću i inteligencijom. Sa sveobuhvatnim rešenjima, dizajneri su dodali maksimalnu funkcionalnost celom sistemu. Najsavremenije pametno detektovanje i bezbedno povezivanje zajedno sa motornim pogonom koji štedi energiju i uređajima za kontrolu i upravljanje napajanjem, omogućava dizajn koji optimizuje performanse i poboljšava životni stil.
BC Group vam predstavlja vodeće svetske brendove zasnovanih na vrednostima: ALFA, ADLER, AEG PLAM,  ARDES,  ARISTON,  BEKO,  BOSCH,  CAMRY,  CANDY,  CASO,  COMFEE,  DAVOLINE,  ECG,  ELECTROLUX,  ESPERANZA,  GORENJE,  HISENSE,  HOME,  HOTPOINT-ARISTON,  INDESIT,  ISKRA, KUMTEL, LG,  LUXELL,  MBS,  MESKO,  METALAC,  MIDEA,  PRESTIGIO,  SAMSUNG,  SENCOR,  TCL,  TERMORAD,  TESLA,  TESY, TILLY, TURBOAIR,  UNION,  VIVAX,  VOX,  WHIRLPOOL,  ZANUSSI,  ZILAN


{catdescription}
BGL samoreklama
BGR najnize cene
1.
2.
3.
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode